Виктория обичаше да побеждава. Когато видеше несправедливост, в нея имаше желание

...
Виктория обичаше да побеждава. Когато видеше несправедливост, в нея имаше желание
Коментари Харесай

Свилен Максимов: Не искам да се срещам със Северин

" Виктория  обичаше да побеждава. Когато видеше неправда, в нея имаше предпочитание за  битка . Това обичаше да прави тя - да се оправя с дребни и огромни несправедливости. Всички сме длъжни да запазим този блян. "  

Това каза  Свилен Максимов  - някогашен брачен партньор на убитата в  Русе  журналистка  Виктория  Маринова, предава bTV.

Моите възторженостти към хората, които взеха решение да се включат в концерта за  Виктория . Посланието, което желаеме да изпратим, е да спрем да мрънкаме, а да вършим положителни неща. Ние, българите, много обичаме да се оплакваме. Поглеждам и моята персонална драма, най-нормалната човешка реакция е да бъда ядосан. В началото бях изпаднал в меланхолия, само че си дадох сметка, че на неприятното би трябвало да отговорим с положително, сподели той.

Времето сигурно лекува, само че дали ще се излекуваме по-бързо или по-бавно зависи от добрите  каузи , които ще създадем през това време. Ако се опитаме макар болката да се усмихнем, времето ще ни излекува по-бързо, разяснява някогашният брачен партньор на  Виктория, добавя " Дунав мост ".

Винаги, когато стане въпрос за това нещо, се пробвам да го пренебрегвам и да го не помни, тъй като това ме вкара в един интервал на меланхолия. Не желая да се срещам със  Северин , тотално ми е апатичен. Предпочитам и съм задължен да се концентрирам върху положителното. Ще продължа всяко едно от  каузи та на  Виктория , каза  Свилен Максимов .

Най-важното за мен преди беше да си виждам бизнеса. Освен нашата щерка София, бизнесът ми беше другото значимо нещо. След случилото се имам по-друга цел - да стигнем до оптимален брой хора и да ги променим към по-добро. За да се оправи тази страна, би трябвало целият народ да се превъзпита, разяснява той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР